menu close menu

Korlát - Korlát készítés

Általános korlát típusaink a rozsdamentes korlát, a kovácsoltvas korlát és ezek üveggel, illetve fával kombinált változatai. A korlát felülete szálcsiszolt, polírozott, színterezett festéssel készülhet.

Beltéri korlát és Kültéri korlát

A modern kialakítású, biztonságos, rozsdamentes korlát galériákhoz, lépcsőkhöz, erkélyekhez, teraszokhoz, medencékhez alkalmazhatók, magánszemélyek és intézmények részére egyaránt ajánljuk, mivel anyagában polírozott rozsdamentes és nem felületkezelt termék, ezáltal akár intenzív beltéri és kültéri felhasználásnál is teljes mértékben ellenáll a korróziónak.

Kovácsoltvas korlát

Az általunk gyártott kovácsoltvas korlát alkalmazható bel- és kültérben egyaránt. A kovácsoltvas kapunak, korlátnak, kerítésnek, dísztárgynak több száz éves hagyománya van, a minőséget, eleganciát tükrözik. Kovácsoltvas korlát lépcsőházakba, erkélyekre, folyosókra.

Rozsdamentes korlát

A Royal-Metal Kft. által gyártott rozsdamentes korlát sok alkotóelemének köszönhetően vásárlóink szinte minden igényét kielégíti. A lehetőségeknek csak a fantázia szabhat határokat. Elkészítjük saját igényeik szerint álmaik rozsdamentes korlátját, hogy így saját otthonukban, irodájukban is élvezhessék e korlátok által sugárzott eleganciát.

Korlát - Kültéri korlátok Korlát - Betléri korlátok
Korlátok - Beltéri korlátok Korlátok - Kültéri korlátok

Referenciák

Fényképek

Fényképek

A JANSEN cég a hagyományos és a biztonsági acélajtók területén is kiváló alapanyaggal rendelkezik, kiemelve elsősorban a karcsú homlokfelületeket ...

Elérhetőségek

Elérhetőségek

E-Mail: info@royalmetal.hu Telefon: +36 1 433 28 55 Fax: +36 1 433 28 55 Mobil: +36 30 637 36 89 Telephely: H-1107 Budapest, Lencse u. 10. ...