menu close menu

Tűzgátló ajtók - Jansen ajtók

Az üvegezett ajtó- és portálszerkezetek esetében alkalmazott JANSEN tűzvédő profilrendszerek keskeny látszó profilszélességüknek köszönhetően jól megfelelnek a modern építészet követelményeinek. Az új tűzvédő szerkezetek folyamatos fejlesztése garantálja a rendszertechnika legaktuálisabb állását és a legmagasabb műszaki színvonalat.

A Jansen cég a hagyományos és a biztonsági acélajtók területén is kiváló alapanyaggal rendelkezik, kiemelve elsősorban a karcsú homlokfelületeket és a minimális profil mélységet. Jansen acél profilból készül az egyedi gyártású tűzgátló és biztonsági acél ajtó, tömör, üvegezett tűzgátló acélajtó „E” és „EI” minősítéssel, 30, 60 és 90 perces kivitelben. Az EI-30, E-30, EI-60, E-60-as és EI-90 perces üvegezett és teli tűzgátló, biztonsági ajtóra érvényes ÉMI jegyzőkönyv.

Kedvező árakon szállítjuk a szabvány méretűn EI-30, EI-60, EI-90 perces egy és kétszárnyú Domoferm típusú tűzgátló acél lemez ajtókat ÉMI minősítéssel.

Speciális ajtó - Tűzgátló ajtók Speciális ajtók - hanggátló ajtó

Tűzgátló ajtó Tűzgátló ajtók
Jansen Tűzgátló ajtó Jansen Tűzgátló ajtók
Jansen Tűzgátló ajtó felülvizsgálat

Jansen Tűzgátló ajtó karbantartás

Referenciák

Fényképek

Fényképek

A JANSEN cég a hagyományos és a biztonsági acélajtók területén is kiváló alapanyaggal rendelkezik, kiemelve elsősorban a karcsú homlokfelületeket ...

Elérhetőségek

Elérhetőségek

E-Mail: info@royalmetal.hu Telefon: +36 1 433 28 55 Fax: +36 1 433 28 55 Mobil: +36 30 637 36 89 Telephely: H-1107 Budapest, Lencse u. 10. ...