menu close menu

Acél ajtók - Jansen acél nyílászáró

A hőszigetelő acél ajtó kimondottan magas igénybevételekhez, mint pl. bevásárló központoknál, ipari létesítményeknél, iskoláknál alkalmazható. A Jansen biztonsági acél ajtó minden minőségi elvárásnak megfelel. Jansen acél nyílászáró akár egyedi méretben is készülhet. Biztonsági acél ajtók megfelelnek a Mabisz előírásainak. Kimagaslóan magas mechanikus ellenálló képességgel, bevizsgálva. EN12400 norma szerint a legmagasabb osztályba sorolható az acél biztonsági ajtó.
Teljes profilválaszték fekete, horganyzott, rozsdamentes és egyedi acélajtók a Royal-Metal Kft.-től.

Acél biztonsági ajtók - Acél nyílászárók

Az acél ajtók, anyaguk nagyon jó statikai tulajdonsága miatt meggyőzőek. Ezek a tulajdonságaik teszik például különösen alkalmassá a bejárati ajtók és a válaszfalak területén, ahol a terhelhetőség és biztonság szempontjából magas követelményeknek kell megfelelniük.

Hőhídas és Hőhídmentes acél ajtók - Biztonsági ajtók

A hőhídmentes JANISOL acélprofil-rendszerek (beépítési mélység 60 mm) kitűnően alkalmasak az esztétikailag és szerkezetileg igényes egy- és kétszárnyú ajtók kültéri és beltéri alkalmazására - oldal- és felülvilágítóval is. A rozsdamentes acélból készült, filigrán, hőhídmentes profil-rendszer, amely optikailag elegáns és rendkívül terhelhető, kiegészíti a gyakorlatban már kiválóan bevált JANISOL-programot. A rozsdamentes-sorozattal esztétikailag rendkívül tetszetős, egy- és kétszárnyú ajtókonstrukciók valósíthatók meg, kül- és beltéri felhasználásra is.

Egyedi acél ajtók

A Royal-Metal Kft. vállalja kiviteli terv alapján egyedi acél nyílászáró gyártását, helyszíni kivitelezését.

Jansen Acél nyílászárók

Referenciák

Fényképek

Fényképek

A JANSEN cég a hagyományos és a biztonsági acélajtók területén is kiváló alapanyaggal rendelkezik, kiemelve elsősorban a karcsú homlokfelületeket ...

Elérhetőségek

Elérhetőségek

E-Mail: info@royalmetal.hu Telefon: +36 1 433 28 55 Fax: +36 1 433 28 55 Mobil: +36 30 637 36 89 Telephely: H-1107 Budapest, Lencse u. 10. ...